Weboldal készítés

A design a legelső dolog, amivel egy látogató szembesül. A leendő vásárlókban, ügyfelekben az Ön weboldalának designja alapján alakul ki az első benyomás. A kép amit mutat Önről, mindenképpen összhangban kell lenni azokkal a termékekkel, szolgáltatásokkal amiket Ön ajánl. Nemcsak megtervezzem oldalát, de megpróbálom tanácsokkal is ellátni, hogy megkönnyítsem döntéseiben.

Az igényesen elkészített, hasznos információkat tartalmazó és rendszeresen frissített weboldal önmagában is érték; ezen felül hasznot és nyereséget is termelő kommunikációs eszköz. A jól megtervezett és kivitelezett weboldal, a versenytársakkal szemben komoly előnyt jelenthet, és a megrendelők, ügyfelek részére értékes információt, reklámot szolgáltat. A weboldal hosszú távú befektetés, melynek minősége a cég sikerességéhez nagyban hozzájárulhat.

Az első megbeszélés alkalmávalsegítséget nyújtok abban, hogyan induljon el, milyen megoldások léteznek, milyen típusú weboldal legmegfelelőbb Önnek és vállalkozásának.

A sikeres weboldal készítés lépéseinél a következő dolgokat kell figyelembe venni:

–  releváns domain nevet kell lefoglalni
– a leendő weboldal struktúráját, tartalmát kell megfelelően kitalálni,
– valamint a weboldal arculatát, a webdesignt kell szakszerűen megtervezni
– optializálni kell weboldalát, hogy rá is leljenek oldalára.

Tapasztalataim alapján rendkívül sok múlik a website ergonómikus kialakításán. Fontos, hogy könnyen áttekinthető, felhasználóbarát felületet lásson maga előtt a látogató, és egyértelmű legyen számára azonnal az oldal tartalma, struktúrája, és a látogatóban pozitív kép alakuljon ki.