Ügymenet

A folyamat személyes találkozóval kezdődik. A találkozó célja, hogy megismerjem elképzeléseit, megfogalmazzuk weboldala célját, látogatót behatároljuk. Eldöntsük, hogy milyen tartalmi és design elemek szükségesek célunk megvalósításához. A személyes konzultáció nem jár kötelezettséggel és költséggel.

A megrendelő átadja a honlap tartalmi részére vontakozó írásos és képi anyagokat, hogy azok elkészítése ne hátráltassa a munkafolyamatot. Amennyiben úgy gondolja, hogy időhiány vagy egyéb okok miatt igénybe veszi szövegíró szolgáltatásaimat, úgy külsős kollégám megírja az üzleti életben helytálló, tartalmilag és helyesírásilag elfogadott szöveget.

Megrendelem a domain nevet és a szükséges tárhelyet.

Elkészítem a honlap grafikai tervét.

A honlap grafikai terve bemutatásra kerül, majd a megrendelő elfogadása után megkezdődhet a fejlesztési munka, vagyis a tartalom megjelenítése.

Weboldal elhelyezése a tárhelyen, hibák feltérképezése, tesztüzemmód

Hibák javítása

Elhelyezem a végleges webtárhelyen az oldalát.

Végső ellenőrzés után a megrendelő átveszi az elkészült weboldalt.

A weboldal elkészült, azonban, hogy oldalára a keresők által rátaláljanak, és az első oldalon szerepeljenek el kell kezdeni a weblap népszerűsítését, a keresőmarketinget. A keresőmarketing célja, hogy weblapunk a lehető legjobb találati helyezést érje el az internetes keresőkben (google, yahoo, heureka…stb), Így aki cégünket, vállalkozásunkat nem ismeri szolgáltatásainkon, termékeinken keresztül megtalál minket.