Miért dolgozzunk együtt?

Az alkotás nemcsak ott van jelen, ahol az ember nagy történelmi jelentőségű műveket teremt, hanem mindenütt, ahol az ember elképzel, változtat, valami újat teremt, bármilyen szegényesnek is tűnjék az a zsenik alkotásához képest. A művészet vonzza az emberi érzelmeket, esztétikai érzéseket ébreszt és ezen érzéseken keresztül tudat alatt kommunikálunk. Ezért nagyon fontos számunkra a küllem, a jó megjelenés, bár a megítélési szempontok szubjektívek.

MunkaMindazon által, hogy rendelkezem azokkal az informatikai ismeretekkel, melyek egy weboldal elkészítéséhez szükségesek, a főiskolán elsajátított marketing, reklámpszichológia és Pr (tudatos kapcsolatszervezés) tanulmányaimmal növelem munkánk eredményességét. Birtokában vagyok azon információknak, hogy milyen eszközök használatával lehet sikeresen értékesíteni, milyen vásárlói szokások, magatartások jellemzik napjaink fogyasztóit, és hogyan lehet létrehozni kölcsönös előnyökön alapuló kapcsolatokat, a kétirányú kommunikáció útján. Ennek függvényében készítem el honlapját.

Munkámat a könnyedség, rugalmasság, eredetiség, kidolgozottság és megbízhatóság jellemzi.

Azért dolgozzunk együtt, mert közös bennünk a cél: esztétikus, nyereséget termelő weboldalt kívánunk létrehozni.

A weboldalnak eltérő célja (népszerűsítés, információ szolgáltatás, értékesítés) lehet, ezért különböző megoldásokkal, eszközökkel érhetjük el célunkat. Ezért az ár kialakítása is különböző. Kérje árajánlatomat, melyben pontosan megbeszéljük, hogy milyen oldal kialakítása a cél, mindez milyen költséggel jár.