Mi kerüljön a weboldalra?

A következőkben segítséget szeretnék nyújtani, hogy az Ön weblapjának tartalma átlátható, jól szerkesztett, pontos információkkal szolgáló oldallá váljon.

A kezdőlapon célszerű rövid, tömör ismertetőt elhelyezni a cég tevékenységéről, termékekeiről és szolgáltatásairól, illetve gyakran frissíthető tartalom elhelyezését kell előtérbe helyezni, pl.: hírek, akciók, toplisták stb.

A cégismertető oldalra kerülhet a cég bemutatása, a cég története és üzletfilozófiája, a cég vezetőinek, fontosabb alkalmazottainak bemutatása, állásajánlatok meghirdetése, stb.

A kapcsolatoknál, vagy elérhetőségnél a pontos cím , telefon és egyéb kapcsolati lehetőségek legyenek feltüntetve. A megközelíthetőség is feltüntethető.

Az értékesítési információk oldalon szerepelhet a termékek, szolgáltatások bemutatása, árlista, finanszírozási konstrukciók, on-line katalógus, elégedett ügyfelek tapasztalatai, beszámolói publikációk, cikkek, referenciák.

Egyéb információk tartalmazhatják az egyéb, az ügyfeleket érdeklő adatok, oktató anyagok, gyakran ismételt kérdésekre adott válaszok, általános leírások, hasonló témájú weblapokra mutató hivatkozások összességét, stb.